Jul i Bruksorten.

HUVUDSPONSOR:

Lerums Gästabud drivs av föreningen Hela Lerum som består av representanter från invånare, föreningar och näringsliv i de olika orterna Lerum, Stenkullen,

Floda, Gråbo, Tollered och Sjövik med stöd från Lerums Kommun. Föreningen stöttar evenemangen med projektledning, marknadsföring samt ekonomi- och programbidrag.

Tollered – Jul i Bruksorten.

 

Tollered är en av Sveriges bäst bevarade bruksorter. Här står kulisserna på plats sedan 1833 och skapar inramningen för en Jul i Bruksorten.

 

Välkommen att ta del av en samling riktigt sköna juliga aktiviteter under första adventshelgen - som både är typiska och otypiska julen. Lördagen den 29 november öppnar kulturarvet upp dörrarna på vid gavel till julens aktiviteter. Du upplever kanske inte en traditionell julmarknad, men vad sägs om en kringvandrande varité, en sillinläggning-kurs eller en grötfrukost? Även fast det förstås finns givna inslag som hantverk, försäljning, tradition och julgodis också. 

 

I ett nära samarbete med fler än 25 engagerade företagare och privatpersoner i byn mellan 0-100 år,  och ett stort engagemang i föreningsliv och skola är detta möjligt. Så känn dig varmt välkommen att ta del av programmet.

 

För färskast uppdateringar se eventet på facebook. Här hittar du också fler tips i advent och lucköppningar hela december.

 

Mer att läsa även på facebook.com/helalerum eller /teamtollered

 

 

 

Årets program 2015 hittar du här.